FysioFit Altena opende 3 juni 2018 ook haar deuren in Werkendam. De praktijk voor fysiotherapie, actieve revalidatie, manuele therapie en medische fitness groeit in die mate dat er een extra locatie nodig is. Deze locatie is gevonden aan de Hoogstraat 15a in Werkendam. Deze vestiging  wordt geleid door praktijkhouders Erwin Verbruggen en Dinant van Drunen. De praktijk heeft contracten met vrijwel alle zorgverzekeraars.

De bestaande locaties in Almkerk en Giessen blijven uiteraard gewoon bestaan. De twee ervaren therapeuten zullen op de nieuwe locatie op eenzelfde manier te werk gaan. Met veel persoonlijke aandacht, en een brede kijk op het probleem. Eerst om een duidelijke diagnose te stellen en door lokale behandeling voorwaarden te scheppen. Daarna gevolgd door training om het lichaam daar waar nodig te versterken, zodat het probleem niet terugkeert. Naast de manuele behandeling, revalidatietraining en medische fitness is ook orthomoleculair voedingsadvies, leefstijladvies en preventieve training mogelijk.

FysioFit Altena is door deze manier van werken steeds meer een gezondheidscentrum dan een reguliere fysiotherapiepraktijk.

Voor meer informatie kunt u terecht op de websites:

www.fysiofitaltena.nl / www.oerfitaltena.nl